Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkdin
Share On Pinterest
Contact us

Canada Goose Danmark

Mange ting kan forårsage kløende ben. Kløe er hudens måde at lade os vide, at en form for lokalirriterende er til stede, men irriterende stoffer kan variere fra mindre hygiejne spørgsmål til svampe- eller bakterieinfektioner.

Når de forsøger at identificere årsagen til hudirritation er det vigtigt at skelne mellem kløe, smerte og snurren. Kløe kan have en række årsager. Smerte kan skyldes en skade, og snurren kan være en neurologisk tilstand.

Tør hud er ofte kløende. Generelt kan tør hud styres gennem miljøfaktorer. Det er normalt midlertidig og vises i reaktion på et tørt, varmt miljø. Alvorligt tør hud er opdelt i en række af arvelige lidelser kaldes ichthyosis.

Huden bliver meget tør når dens mister det naturlige olier.Canada Goose Danmark For hyppig brusebad og overdreven brug af sæbe kan bringe denne tilstand på. Andre årsager er dehydrering, svømning, tørt vejr, koldt vejr og varmesystemer, overdreven udsættelse for sol, og tøjvask sæber, der indeholder parfume eller farvestoffer. Der er arvelige betingelser, herunder hypothyroidisme og Sjgren syndrom, som kan forårsage meget tør hud. Som vi alder, vores hud bliver tørretumbler, så kløe er et fælles problem for ældre mennesker.

Cremer indeholdende mælkesyre og urinstof samt salver indeholdende vaseline, umiddelbart efter badning, vil hjælpe huden bevarer fugt

Begrænsning bade og brusere, samt brug af sæbe, kan forhindre tørhed

En luftfugter at tilføre fugt til et tørt rum

Rengøringsmidler uden parfume eller farvestoffer

Iført blide stoffer, herunder silke og bomuld

Hydrat. Drikke nok væske (udskiller mindst 200 ml klar urin om morgenen kan betragtes som et tegn på god hydrering).

Undgå direkte vind og sol.

Disse er ikke de samme gåsehud, som folk oplever, når de er kolde. Med dette udslæt, hårsækkene på lårene, overarmene, eller andre steder på huden tykkere og udvikle sig til kløende bump. Betingelsen, lægeligt kendt som keratose pilaris, vises som gåsehud, der er hud, rød eller brun farvet.

Keratose pilaris er en ophobning af keratin. Det er en arvelig tilstand, men generelt forsvinder i en alder af 30.

Keratose pilaris bumps kan behandles, så de forsvinder, men de næsten altid igen. Tørhed kan forværre tilstanden.

Cremer indeholdende alpha hydroxy syre, mælkesyre, salicylsyre, eller urinstof kan hjælpe ved både moisturizing huden og løsne døde hudceller til at hjælpe klare hårsækkene.

Med folliculitis, hårsækkene på huden blive smittet. De resulterende bump er normalt rød og kløende. De kan også være smertefulde og kan være fyldt med pus. Generelt de vises på lår eller bagdel, ofte i atleter, der bærer stramme sportstøj.

Dette udslæt er normalt forårsaget af bakterien Staphylococcus aureus (staph infektion).

Med korrekt hygiejne, bør bump helbrede på egen hånd inden for flere dage.

Hvis udslættet fortsætter, håndkøb anti bakteriel sæber eller salve (indeholdende antibiotika mupirocin) kan hjælpe.

For udbredte infektioner kan mundtlige antibiotika være den mest effektive behandling.

Kolinerge nældefeber eller nældefeber er en ujævn udslæt på lårene, øvre trunk eller arme og kan udløses af en række forskellige arrangementer eller aktiviteter. Generelt anlagt den af ​​sved, kan nældefeber vises efter træning, badning, opholder sig i et varmt miljø, eller endda følelsesmæssige reaktioner såsom spænding, chok, latter og stress. Den udslæt kan forekomme nogle få minutter efter starten af ​​et løb eller kort tid efter et varmt brusebad, og kan være intenst kløende i 30 120 minutter.

Nældefeber menes at være forårsaget af en allergi over for ens egen sved.

Undgå at køre i varmt vejr og standse, når kløen vises. Hvis det er muligt, ikke ridser. Skrabe forværrer kløe.http://www.dcanadagooseonline.top/ Mundtlige antihistaminer, der tager mindst 30 minutter før brusebad eller motion, kan forhindre bistader.

Eksem er en gruppe af tilstande, der forårsager betændelse i huden og irritation. Næsten 20 procent af spædbørn er ramt af eksem, men de fleste vokser fra det ved deres tiende fødselsdag.

Det er ukendt, hvad der forårsager eksem, men det menes at være en overaktiv immunrespons på irritanter.

Ubehandlet kan en kløende eksem udslæt blive smittet. Lotioner og cremer, anvendes, når huden er fugtig, kan hjælpe huden bevarer fugt. Kolde komprimerer lindre også kløe. Hydrocortison (1%) creme, eller receptpligtig cremer og salver indeholdende steroider, kan også blive ordineret til at reducere inflammation.

12. Stasis EczemaStasis (tyngdekraft) eksem fremstår som rå, rødlig, lilla, hævede, kløende hud på den nedre ben. Det er mest almindeligt i de tilfælde, hvor der er kredsløbsproblemer, herunder åreknuder, venetrombose eller andre blodkar relaterede lidelser.

Betændelse fra kredsløbslidelser mulighed for væskeophobninger. Væskelækager ud af venerne i andre væv, der forårsager kløe og irritation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>