Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkdin
Share On Pinterest
Contact us

canada goose jakke tilbud

For Donald Trump kampagne, mandag startede ud med nyheden om, at rookie præsidentkampagne chef Corey Lewandowski var ude eskorteret af sikkerhed fra Trump Manhattan HQ. Dagen sluttede med de nyeste kampagne finansielle rapporter, som viste Trump kampagne sluttede maj med $ 1.2 millioner i kontanter på hånden i forhold til millioner $ 42 for Hillary Clintons kampagne. Ønsker at fange op på deres ryg historier og hvordan de ville regere? Tjek vores sider på alle ting Trump og alle ting Clinton.

Otte dage efter Orlando natklub amok, Senatet stemte ned alle fire pistol relaterede forslag, før det to af demokrater og to af Republikanerne. canada goose jakke tilbud De konkurrerende foranstaltninger fokuserede på baggrundskontrol og terrorisme se lister, men ingen kompromis kunne nås. Det skete samme dag FBI udgivet en delvis udskrift af et 911 opkald skytten lavet under angrebet.

Den gode nyhed: Det vil være mindre Hot

Southern californierne fundet lidt lindring under en forrygende hurtig varme bølge, der næring to skovbrande i bjergene over Duarte og Azusa, tvinger hundredvis til at evakuere deres hjem. Heat optegnelser faldt også, herunder i Palm Springs, hvor det ramte 122 grader. Hvorfor har det været så varmt? Her et kig på videnskaben bag den skøre varme.

Faner af røg indramme Los Angeles skyline fra børste brande over Duarte og Azusa. Francine Orr / Los Angeles Times

Faner af røg indramme Los Angeles skyline fra børste brande over Duarte og Azusa.

Faner af røg indramme Los Angeles skyline fra børste brande over Duarte og Azusa. (Francine Orr / Los Angeles Times)

Crouching Tiger, Hidden Camera

I Indien er tigeren befolkningen oplever en bemærkelsesværdig comeback. I 2006 en folketælling fundet landet havde så få som 1.165 tigre; i 2014 var tallet næsten fordoblet, selv med en stigning i krybskytteri. Et tegn på indsatsen: Landsbyboere der engang dræbte tigre til at beskytte deres geder nu spore de store katte bevægelser med skjulte kameraer, så forskerne bedre kan forstå, hvordan man gemmer tigre .

Den ernæringsmæssige værdi af Gul Squash

Gul squash, også kaldet gule squash eller sommer squash, er et varmt vejr vegetabilsk plukket i sin umodne fase for at sikre en tynd, spiselig hud og søde, bløde kød. Denne squash ligger typisk i størrelse fra 6 til 8 inches lang, selv om det kan være mindre, afhængigt af, hvornår du plukke frugt. Du kan spise gul squash rå, samt røre stegt, bagt, grillet eller sauteed, og du kan erstatte den for enhver grøn sommer squash, da smagen er den samme.

Kalorier og fedt

En kop rå, skåret gul squash indeholder 18 kalorier. Denne lavt kalorieindhold grøntsag er en ideel side parabol, hvis du ønsker at tabe sig. Gul squash væsentlige har ingen fedt en 1 kop portion giver kun 0,2 g. Holde dine kalorier lav, men at opbygge en afbalanceret måltid behøver ikke at udelukke hinanden. Du kan tjene en del af gul squash med en magert kød eller fisk og en sund korn, såsom vilde ris, quinoa eller couscous. Begræns fedt forbrug til 44 til 78 gram per dag for at undgå at få overvægt. For meget fedt i din kost, kan også øge risikoen for at lide af et hjerteanfald eller et slagtilfælde. Derudover spise en fedtfattig kost kan tjene som en lav pris forebyggende foranstaltning for at afværge brystkræft, ifølge forskere på Tusculum College i Tennessee.

Kulhydrater og Fiber

A 1 kop servering af rå gul squash giver dig 3,8 g kulhydrater, eller 2,9 procent af 130 g foreslået dagligt. Carbs tjener som den vigtigste forsyning af energi til din krop. Gul squash hjælper dig også forbruge fiber du har brug for hver dag; 1 kop indeholder 1,2 g. Fiber kan spille en afgørende rolle i at hjælpe dig med at tabe. Høj fiber fødevarer tilfredsstille sult bedre end lavt fiber fødevarer ved at give mere bulk i din kost.http://www.canadagooseparka.top Fiber hjælper også regulere afføring og reducerer dine chancer for at udvikle diverticulitus, en tilstand, der påvirker din kolon. Ascorbinsyre, et andet navn for C-vitamin, er en antioxidant, der blokerer cellulære skader fra frie radikaler, hjælper til at bremse aldring og muligvis faldende din risiko for hjertesygdomme, gigt og kræft. A 1 kop servering af gul squash forsyner dig også med 8,2 procent af den daglige anbefalede værdi af folat, også kaldet folinsyre, hvilket er et B-vitamin. Ikke at få nok folat i din kost kan resultere i en form for anæmi. Imidlertid er dette vitamin bedst kendt for sin rolle i forebyggelsen fosterskader. Hvis du planlægger at undfange et barn, øge din folat niveauer kan det nedsætte din risiko for at få et barn med spinal fødselsdefekter.

Herunder gul squash i din madplan giver et løft i beta-caroten. A 1 kop servering indeholder 136 mcg af dette mineral, eller 15,1-19,4 procent af det beløb, din krop har brug hver dag. Beta carotener er pigmenter primært findes i rigt farvede frugter og grøntsager som squash; de kan også findes i kerner. Din krop wouldn have kapacitet til at størkne blod uden mangan. Derudover mineralet fastholder den normale funktion af din hjerne og nerver.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>