Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkdin
Share On Pinterest
Contact us

canada goose vest

Vi er meget stolte og glade for at byde velkommen til disse ekstraordinære kunstnere og handlinger, der er blandt de bedste i Østkysten og canadiske underholdning scene samt en række forskellige genrer, siger Carlton Munroe, New Glasgow program og begivenheder manager og leder af Glasgow Firkant.

Kicking off den nye sæson på Sept. 21 er Pictou County indfødte Peter Anthony, der vender tilbage til pladsen scenen med sin kloge standup comedy rutine. Peter er sikker på at præsentere en aften med store grin, da han udfører sit populære Nova Scotia og Pictou County tema kommer hjem materiale under hans helt nye standup comedy show, som han tager fra kyst til kyst.

På 10. oktober East Coast sangskrivning legenden Lennie Gallant pryder Glasgow Square scenen.

Beatlemania nostalgi vil regere på oktober 19, når REPLAY The Beatles kommer til byen. Den hyldest band REPLAY spiller mere end 32 af de mest foretrukne Beatles sange som She Loves You, Hjælp !, I går, Penny Lane, Get Back, Hey Jude og mange flere.

På oktober 30, Joel Plaskett forbereder at spille indendørs scenen på Glasgow Square for første gang med en intim akustisk ydeevne.

Med utallige priser til sin kredit, tusindvis af tour forestillinger, samt talrige registrering og producerer projekter under hans bælte, Plaskett stadig et af de mest innovative og produktive kunstnere på den nationale musikscene i dag.
canada goose jakke
canada goose udsalg
canada goose outlet
canada goose vest
canada goose jakke tilbud
Canada Goose Danmark
billige canada goose
Canada Goose Dametøj
dcanadagooseonline
http://www.dcanadagooseonline.top/

En anden tidligere Jubilee hovednavn, The Trews bringe deres atlantiske canadisk akustisk turné til pladsen på Nov. 7. Selv om Toronto baseret foursome gjort sit navn uddelingen af ​​intens, rå, men alligevel melodisk rock and roll, der har vundet fans og kritikere verden over ikke at nævne dynger af priser og utallige radio rammer Trews serendipitously opdagede, at skrue ned for lyden faktisk ringet op heft.

Endnu en musikalsk ikon østkyst, Jimmy Rankin tager at den fase af Glasgow Square på Nov.. 17

Deltag cast af New Glasgow Youth Theatre Company på Nov. 21 og 22 for deres scene produktion af Gary L. Blackwood humoristiske re fortæller af Brødrene Grimm ‘folkeeventyr, The Goose Girl. Charmerende og vittig, dette prisbelønnede spil er sikker på at glæde publikum i alle aldre.

30. november markerer CD Frigivelse show for Pictou County indfødte EB Anderson The Resolutes. Med en dyb lyd, EB Anderson The Resolutes ‘mangfoldighed kommer fra en vintage land fundament, en skarp sans for blues, og sangskrivning færdigheder, der fanger øret af selv de mest hardcore folkemusik fans. Kommer fra landdistrikterne Nova Scotia og i øjeblikket arbejder Halifax rødder musikscene, deres sophomore album Broken Down Horse blev udgivet af Lad os Riot! Musik i 2013.

På 6. december Den Stanfields tilbage til Glasgow Square for at udføre sange fra deres nye akustiske optagelse, For Konge og Land. Dette projekt er en afvigelse fra bandets velkendte hæs rockshow, men samtidig en tilbagevenden til bandets rødder.

Glasgow Square vil også være vært for sine to årlige arrangementer julen Serenade med Doris Mason venner Dec. 14 og Ghostrider The Allied Horns nytårsaften Bash på Dec. 31.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>